Ska du gifta dig i dalarna 2023


Jag söker ett par som önskar en fotografering av hela sitt bröllop 2023. Jag har ett exklusivt begränsat erbjudande till dig som gifter dig 2023. Bröllopsfotografering - portfolio - jag fotograferar er dag och är en höjdare på att få med stunderna mellan stunderna. Alla skratt och alla riktiga känslor ska jag fånga och leverera till er i ett underbart galleri att se tillbaka på resten av ert liv.


Ska du gifta dig litet eller stort? Du är välkommen med din förfrågan oavsett - eftersom jag är en fotograf som arbetar med bild utifrån dokumentären och historian om er så berättar ni er historia och jag bara följer med som flugan på väggen. Så kontakta mig - har du en kärlekshistoria att berätta? Hur vill ni ha era porträtt? Är det bara ni två - eller ska barnen och husdjuren vara med på bild?


Jag vill alltså vara med er hela dagen - från förberedelserna till första dansen. Er kärlek ska firas och är värd att dokumentera.


Eftersom jag inte tidigare varit på bröllop och fotograferat så har detta erbjudande vissa krav:

  • Du ska gifta dig i Dalarna under perioden mars-juni 2023
  • Du vill få riktiga känslor med på bild
  • Du vill ha en fotograf med hela dagen och kvällen
  • Du önskar få ett riktigt förmånligt pris - en bröllopsfotograf som är med hela dagen kostar ca 40.000 kr och uppåt, men jag vill erbjuda er min talang till ett pris på 16.000 kr. Detta erbjudande gäller ETT bröllop under 2023 och jag väljer själv vem som kommer väljas ut som de lyckliga tu.


Om du vill ansöka om att få mig som fotograf på ditt bröllop i Dalarna 2023 så skicka en kort presentation om er. När var och hur kommer ert bröllop ske?


Varm hälsning

Din fotograf, Malin


Datum och plats. Stort eller smått?