Profilbilder till företag

Företagare

Visste du om att 84% av Sveriges internetanvändare använder sociala medier dagligen, (källa.)? Hur du syns och hur du ser ut är väldigt viktigt för kunden - och är avgörande om kunden väljer just dig och ditt företag. Människan är så simpelt skapt att den inte bygger relationer till okända utan hellre väljer någon som den känner igen eller åtminstone kan relatera till. Att du har en trevlig profilbild på dig och dina anställda är super viktigt! Därför är det oftast lättats att få en kund genom en tidigare kund som är nöjd med det du levererat. Varumärket och tidigare kunder som gett positiv rekommendation är ER absolut bästa marknadsföring.


Vad tror du kunden gör

När kunden har fått höra talas om dig kommer kunden att googla dig och ditt företag - så om du inte syns eller finns där med en hemsida så finns det stor risk att du tappar just den kunden. Ännu sämre är det att ha en hemsida som är svårnavigerad, dåligt uppdaterad och helt utan bilder som är relevanta för tiden. Att du därför anlitar en professionell fotograf för att ta unika profilbilder på dig, anställda, produkter och projekt är väldigt bra för ditt varumärke - en långvarig investering för ERT företag - och för att kunden ska få ett trevligt intryck av vem den anlitar.


"Står kunden och väljer mellan två olika företag - som erbjuder samma produkt kommer kunden troligtvis att välja det företaget som ser trevligast ut."


Hur kan jag hjälpa er

Ni har en hemsida och ett konto på sociala medier idag. Hur många kunder får du in den vägen? Känner kunden dig redan? Eller är det helt nya kunder som är målgruppen där? Eftersom 84% av alla internetanvändare finns på sociala medier - så finns ER kund där!


Jag vill hjälpa er med unika bilder på


Dig

Anställda

Produkter

En dokumeneterär av er dag - För er att dela på sociala medier eller hemsidan

Projekt
Jag arbetar utifrån berättelsen, och historian om ert företag - Söker du fotografering med känsla - tagna i studio så anmäl dig till nyhetsbrevet, snart finns jag i en studio. 

Jag vill berätta om er - med bild. Kanske följer jag er eller era anställda en hel dag för att få ihop en fin historia om just ert företag och vad som gör just ert företag unikt.


Jag utgår från dalarna och berättelsen om er


Men jag kan absolut resa till just ert företag för att dokumentera bilder om ni har ett spännande projekt. Att välja mig som fotograf för er bildbank ska kännas som en lite roligare dag på jobbet. Jag vill inte ta uppställda och perfekta porträtt på er. Jag vill fotografera er på riktigt. Jag vill höra om ert företag och om er resa, varför är ni just där ni är idag? Vem är er målgrupp och vad har ni för unik produkt att berätta om?


Då när precis när du berättar så fångar jag bilden på dig och då kommer ert engagemang synas i bild och just därför kommer den bilden nå ut till kund och få kunden att känna förtroendet för just ert företag.


Kontakta mig för offert HEJ@MALINEHRLING.SE
Företagsfotograf Rättvik dalarna. Boka fotograf till företaget.
Boka Företagsfotograf Rättvik dalarna
Digital marknadsföring - hjälper dig med digital synlighet. fotograf Rättvik Dalarna
Boka fotograf till företaget Dalarna Rättvik
Boka Företagsfotograf Rättvik dalarna
Digital marknadsföring - hjälper dig med digital synlighet. fotograf Rättvik Dalarna
Boka fotograf till företaget Dalarna Rättvik
Företagsfotograf Rättvik dalarna
Företagsfotograf Rättvik dalarna, social media maneger
Företagsfotograf Rättvik dalarna - sköter din marknadsföring