Bästa bröllopsfotografen

Vem är det och hur hittar jag rätt? Så mycket att planera inför bröllopet. Vad kostar en bröllopsfotograf?


För att hitta rätt bröllopsfotograf vill jag ge dig några råd och tips. Det första du kan tänka på när du ska boka din bröllopsfotograf är att utgå från bildspråket, alltså fotografens stil. Finns det någon eller några du redan känner till och vad gör att du gillar bilderna som fotografen tar?


Läge, vart hålls bröllopet? Finns det någon i närheten som uppfyller kraven på rätt sorts känsla som ni vill åt? Inte? Finns det en bröllopsfotograf som reser till uppdrag du kan boka? Jag bor och jobbar i Dalarna, men för större uppdrag så som heldagsbröllop reser jag väldigt gärna. Jag reser också utomlands om du som bokar mig står för resa och boende.


Så om du inte vet vad du gillar då? Börja kika runt på sociala medier, googla bröllopsfotograf + din stad så ska du se att du hittar en bröllopsfotograf som känns rätt för dig.


... men vänta inte för länge med att boka. De allra mest populära och erfarnaste blir snabbt bokade. Ett sista tips, en heldagsfotografering på ditt bröllop kostar mycket pengar och äter upp en stor dela av bröllopets budget.


MEN


Det är det enda som finns kvar när bröllopet är över.


LYCKA TILL MED ER BRÖLLOPSPLANERING. JAG HOPPAS ATT JAG FÅR VARA MED OCH FIRA ER KÄRLEK.

Varm hälsning Malin