Malin Ehrling fotograf och kreatör i Dalarna Rättvik


STUDIO TIO ligger mitt i Rättvik och är min arbetsplats, men är inte bara för fotografering utan också för alla tänkbara härliga möten. En riktigt workshop, alltså en kreativ verkstad. Som ett levande vardagsrum du kan boka för workshops, yoga och konferenser mm.


Bara din fantasi sätter gränserna för vad som kan skapas i studion. Jag fotograferar företag och upplever det väldigt utvecklande både för dig som kund och för mig som fotograf. Alla företag har en intressant historia, med ditt unika driv och idé. Jag hjälper dig att fånga just det hos ditt företag och skapar bildbanker som kan användas i många kommande år framöver. Jag föredrar att fotografera i dagsljus och känner mig som mest kreativ när just ljuset utmanar mig att tänka utanför ramarna.


FotoStudio i rättvik, dalarna och fotograferar mest kring siljansbygden MEN...

om du har ett spännande uppdrag på annan ort - skicka en förfrågan


HUR JAG JOBBAR SOM FOTOGRAF

Min stil som fotograf passar dig som önskar autentiska bilder från verkligheten. Mina bilder ska få er att känna och genom bilderna berättar jag historien om er - likt en berättelse. Jag fotograferar dokumentärt och gillar vardagsstöket - men kan också erbjuda dig som föredrar fotostudio ett härligt alternativ. Jag välkomnar leendet när det kommer spontant annars föredrar jag det naturliga uttrycket och är nyfiken på alla sorters människor. Du som företagare kan stolt visa upp ditt företag på ett snyggt sätt efter en stund framför min kamera!


Varm hälsning

Fotograf Malin Ehrling

Vem är fotografen?

Malin


“Jag identifierar mig som kreativ entreprenör. Projektledare, gillar att ro i land projekt. Jag är den knäppa och tokiga i vår familj som gärna drar ett skämt för mycket. Jag var pedant perfektionist väldigt länge men har släppt det mer ju fler barn jag fått. Livet är för kort för att städa bort. Nyfiken på allt men älskar att vara i Rättvik.”

01 / 03