Företagsfotografen

Malin Ehrling - Rättvik Dalarna


Jag drömmer stort i det lilla, längtar inte bort bara hem. Sällan har jag någon längtan efter nya platser - bara efter utveckling, nya människor och möten. Ibland leder detta mig till fantastiska och nya platser. Ibland låter det mig att få vara hemma. Jag älskar att vara företagsfotograf i Rättvik där min plats på jorden är. Variationen att arbeta med både dig som driver det lilla men också stora företaget ger mig variation och inspiration. Jag vill berätta om ditt företag och vad som får din glöd att tändas. Så som du berättar din vision med passion, så vill jag avbilda ditt företag på bild.


Jag som fotograf vågar kliva riktigt nära och spränga din bekvämlighetszon för att finna det där som är riktigt äkta. Oavsett om du är företagare eller ett nervöst brudparr så ska jag porträttera dig och din verklighet så äkta och genuint som det bara går.


Jag brinner för kvinnligt företagande och inspireras av den kvinnliga urkraften. Min egen kraft brinner just nu - jag är på en utvecklingskurva som gör mig både rikare i själen och gladare i vardagen. Har du samma glöd som jag och vill få det dokumenterat? Då är jag helt rätt fotograf för just dig. I min studio erbjuder jag er bra bilder alla årstider och i alla väder.


Under 2022 och 2023 har jag både avslutat och påbörjat utbildningar inom fotografi och videografi. Flygcertifikat för drönare har jag tagit och utbildat mig inom marknadsföring och kommunikation. Jag kan ta bra bilder men behöver inspireras och utvecklas inom tekniken. Att jobba med fotografi professionellt och film är så otroligt kul. Augusti 2023 började jag heltidsstudier på Forsa folkhögskola - ett projektår inom fotografi. Mitt projekt handlar om att utveckla min studio.


När jag kommer till er förväntar jag mig ingenting. Jag vet precis som du att det kan vara nervöst att bjuda hem en fotograf till i sitt hem eller företag. Men se mig som flugan på väggen - släpp all stress och låt disken stå den dagen. Var i nuet med kollegorna, familjen eller maken. Lite vardagskaos och stök i bakgrunden blir en perfekt datumstämpel på hur ert liv är precis just nu. Kanske produktionen på företaget inte gick som förväntat just idag? Herregud så bra! Vet du hur bra detta gör sig på bild?!


Det är en investering med bra bild. Du som är företagare - lova att du presenterar dig och ditt företag på ett snyggt och rättvist sätt! Investera i bilder som leder till fler kunder.


Vi ses, varm hälsning

Din fotograf i Rättvik


Malin Ehrling Fotograf. Boka foto för företag.

Vem är fotografen?

varför passar vi?


“Som kund hos mig kommer du känna dig bekväm - det är mitt mål. Som fyrbarnsmor har jag tålamod och har sett det mesta. Orädd och avvaktande. Jag känner in situationen och arbetar med kameran på ett lugnt och autentiskt sätt. Känn ingen stress över stök eller nervositet - jag är ju där för att fota livet som pågår! Händelserika bilder blir väldigt bra och en välstädad miljö säger inte så mycket om ert företag.”

01 / 03