En veckas jobb för dig, fyra veckors jobb för mig - passiv inkomst för evigt till dig!


Varför ska du ha en onlinekurs?Drömmer du om mer frihet, men vet inte var du ska hitta tiden att tjäna mer pengar? Det finns två sätt att skapa mer frihet i ditt liv.

  1. Begränsa dina utgifter.
  2. Tjäna mer pengar.


Vill du leva precis så som du gör idag, men lägga till det där lilla extra med guldkant? När du skapar en onlinekurs med mig så spelar vi in ditt ordinarie arbete, där du redan sitter inne med kunskapen. Du är experten och det krävs ingenting extra av dig för att vi ska lyckas med din kurs.


Exempel ett.


Säg att du är hantverkare, kanske snickare. Du sliter med ditt vanliga arbete 7-16 varje dag och hinner knappt hem innan du ska upp nästa dag för att göra om allt igen. Tänk då att din onlinekurs jobbar åt dig medan du sover. Där rullar det in pengar för ett jobb som du gjorde för två år sen som passivt drar in inkomst till ditt företag.


varje dag och natt.


Du är expert på ditt område och så många hemmasnickare som vill göra det själv köper gärna din kunskap i en kurs efter många usla resultat och scroll på youtube.


Det tar ungefär en vecka för mig att spela in materialet, sen skapar jag din kurs. En process som tar ungefär en månad för mig att färdigställa med text, layout och video. När kursen är färdigställd kan du börja sälja den om och om igen, det som kallas evergreen. En veckas jobb där du investerar 49 990 kr för att sedan kunna luta dig tillbaka och se pengarna rulla in i företaget medan du sover.


Varför ska du anlita mig för att spela in din onlinekurs? Varför inte bara göra det själv?

Jag har tekniken och kunskapen som krävs. Idag ställer tittare stora krav på att både ljud och bild är bra när de köper kurser online. Att det ser snyggt ut gör att upplevelsen blir bra och därför kommer köparen tipsa vidare och din kurs får snöbollseffekt. Har du svårt att komma på ämne för just din kurs? Då hjälper jag dig gärna med att hitta något som säljer bra online.


Så vad kan du tjäna då?


Det är upp till dig och hur bra du kan marknadsföra kursen, men säg att vi år nr ett räknar med att 20 st köper din kurs så har jag räknat så här:


  • Din investering i att skapa kursen är 49 990 kr
  • Du säljer kursen för 4 990 kr

Då tjänar du det du investerat gånger två på år nr ett. Tänk att jobba på precis som vanligt men tjäna 49 990 kr extra i år medan du sover... År nr två köper dubbelt så många kurser och så vidare.


Alla priser är exempel och ex moms.

Berätta om din ide, eller om du vill ha hjälp med att hitta en bra.