Hur ser ditt digitala skyltfönster ut?


Sociala medier & Webbplatser

Jag hjälper dig som är företagare och har glömt bort din digitala närvaro. Kanske har du en hemsida idag, men den har sen många år fått alldeles för lite kärlek. Saknar du både tid och kunskap om hur du idag syns bra på nätet? Att hålla en webbplats uppdaterad och optimerad med rätt SEO (Search Engine Optimization) för att tala just till din idealkund behöver inte vara svårt. Oftast är det tiden som inte räcker till - och därför prioriteras denna del av ert företag ner idag.


Ni vill synas i en marknad som växer. Om du ska satsa på marknadsföring idag så är det online du har bäst möjlighet att nå ut till just din målgrupp.

Some - sociala medier


Har du något konto som du syns på? Hur aktiv är du på sociala medier idag? SoMe som är en förkortning är flertalet olika plattformar och jag guidar er att skapa en målgruppsanalys för att sen rikta er närvaro online till rätt person och på rätt plattform. Att skriva värdefulla inlägg och hålla sig aktiv på SoMe är viktigt om du vill nå ut till din kund. Eftersom att 84% av svenskarna 2022 använde sociala medier är det större chans att din marknadsföring når ut till din kund digitalt än att de ser din annons i en papperstidning.

Malin Ehrling sköter dina kanaler på sociala medier så du får tid till att jobba. social media maneger rättvik dalarna

social media manager


Jag sköter allt åt er på kanalerna Facebook, Instagram och LinkedIn. Köp min tjänst på timme eller prenumerera på paket. Du bestämmer och sätter förutsättningarna för hur snyggt det kan bli. Din budget min kunskap - som fotograf kommer dina sociala medier bli så snygga framöver, jag har ordets gåva och skriver bra text - skapar rätt content som når ut till din målgrupp efter att vi tillsammans gjort en målgruppsanalys. Med ett riktigt bra jobb på sociala medier behöver du inte ens lägga en krona på annonsering. Bra va?

Hemsidan då?


Idag är detta den enda plattformen som du faktiskt äger helt själv. Du kan skriva och visa upp precis vad och hur du vill. Mitt bästa tips är att först se över webbplatsen innan du startar upp din digitala närvaro på SoMe. Många företag lägger stor budget på sociala medier, men har en dåligt uppdaterad webbplats och tappar därför den kunden som hittar till den. Tyvärr kan du förlora alla dina kontakter och allt du skapat på sociala medier om Facebook, Instagram eller LinkedIn bestämmer sig för att lägga ner imorgon. På webbplatsen har du möjlighet att skapa din egen insamling av kunders e-post och har större förutsättning att påverka köpresan.


Varför?


Du når ut till kunderna i sociala medier, men när du fångat deras intresse ska du leda dom till din webbplats. Därför måste vi börja i rätt ände. Webbplatsen byggs utifrån ditt behov men med min hjälp hela vägen. Jag designar utifrån dina önskemål och optimerar hemsidans SEO så att kunder som letar och söker på Google lätt hittar till just ditt företag!


Vill du veta mer om mina lösningar och paket? Redo att investera i ett snyggt digitalt skyltfönster, eller kanske vill du bara veta lite mer först?


Fotograf med expertis inom SEO optimering av webbplats, ökar din digitala närvaro, leder trafik till hemsida