En underbar advent


Detta är väl ändå dalarnas bästa - dalarnas finest om man så säger? Alla förknippar Dalarna med midsommar, snö och jul! Precis så som det ska vara. Idag fick mina egna barn (alla fyra!) ställa upp som modeller för julkort inför min kommande mini session i mellandagarna. Även min lilla son som nästan är nyfödd - ja i min ögon är han det ännu. Han den lilla bebisen blev också fotograferad utomhus.


Som jag nämnt innan så vill kunden sällan köpa om kunden inte vet vad hen ska få. En tydlig bild på produkten och dig som person är viktig för köpresan. Att få med sina egna barn på bild kan vara knepigt om man inte har väldigt snälla barn som ställer upp på allt mamma vill. Såklart har inte jag snällare barn än någon annan - så om jag lyckas så här bra med mina egna barn kan jag faktiskt lova dig att om du anlitar en fotograf för att ta bilder på dina barn - så kommer de uppföra sig bättre än de gör hemma. För så är det väl? Hemma visar barnen alla känslor - för så ska det vara. Barnet ska våga visa alla känslor i sitt hem annars är det något som inte stämmer brukar jag tänka. Borta däremot så brukar de allra flesta barnen visa sina bästa sidor och uppföra sig exemplariskt. Så är du orolig för att just ditt barn inte ska stå ut med en fotografering så tror du fel! Skulle du ha rätt så fotar vi om det hela en annan dag då barnet har en bättre dag.


Att ha den här miljön runt knuten - för detta är faktiskt hemma på vår gård som ligger strax utanför Rättvik i dalarna är ju väldigt lyxigt! En dröm att få bo så här och att mina barn kan få växa upp så här. Att erbjuda dig och din familj en lantlig fotografering med dina barn känns så himla roligt - och jag är så nyfiken på just dig. Hoppas att vi ses snart.


Jag önskar alla småbarnsföräldrar som kämpar med att få till det där lilla extra i sina julbilder stort lycka till och hojta om du vill ha min hjälp.

God Jul och varm hälsning

Din fotograf, Malin