PAY WHAT YOU CAN

STUDENT


Student - gratis, eller betala med toalettpapper, städning eller hjälp mig på en plåtning.

CHANSA PÅ DROP IN ELLER MAILA MIG FÖR BOKNING

hej@malinehrling.se

PAY WHAT YOU CAN

NYSTARTAD


Betala vad du kan, välj själv rimligt pris.

hej@malinehrling.se

boka eller drop in

IGÅNG


Betala det du tycker en konstorsplats är värd. Eftersom du har eget bolag som redan är igång vet du ju vad det mesta kostar

hej@malinehrling.se

maila mig

FAQ

HUR FUNKAR DET?

Jag vill ha sällskap när jag jobbar. Inte behöver jag hela den fina studion för mig själv varje dag. Konceptet utvecklar oss båda. För när vi möts föds kreativiteten. Jag behöver möta både dig som studerar och är nystartad, men också dig som är igång. Därför är prislistan därefter…

KAN JAG HYRA STUDIO TIO HELT FÖR MIG SJÄLV?

Absolut, kontakta mig för offert.

Hur stor är studio tio?

Hela lokalen är 120 kvm med trevligt kök och toalett. Här finns det kontorsplatser för upp till fyra stycken per dag. Vill du ordna en kurs eller konferens finns det plats för mellan 8-15 personer lite beroende på vilken verksamhet du ska ha.

bra att veta

STUDIO TIO ligger en trappa upp mitt i Rättvik och är tyvärr ej tillgänglighetsanpassad. Vissa dagar behöver jag arbeta i lugn och ro eller plåta i studion då är lokalen stängd för co working. Andra dagar vill jag ha kompisar och då är du välkommen. För att vara säker på att du kan arbeta i studion maila mig på hej@malinehrling.se. Betalar gör du efter avslutad arbetsdag med swish eller enligt överenskommelse. För att hyra lokalen helt i egen regi en heldag eller efter önskemål maila mig för mer info.

Lokalen passar utmärkt för
° möte
° konferans
° kurs
° workshops
° fotografering
° kontor

WIFI - Det finns gästnätverks att koppla upp sig på men bäst fungerar det att jobba med sitt egna mobila nätverk.

KÖK - Det finns kök med kylskåp, micro, kokplatta och kaffemaskin. Diskar gör du med händerna och soporna tar du med dig när du går.

storgatan 8 rättvik