fotografen


Hej!


Jag är Malin - jag arbetar som fotograf och utgår från Rättvik och Siljansbyggden. Självklart reser jag även till dig som bor utanför Dalarna om du har ett spännande projekt! Jag fotograferar människor i flera olika sammanhang - jag fotograferar dokumentärt, mycket snart erbjuder jag studiofotografering. Med bild återspeglar jag det som är äkta och genuint - därför jobbar jag gärna i dagsljus och redigerar så lite som behövs.


Vad är unikt med er? - det inspirerar mig och har utvecklat mitt bildspråk. Det som symboliserar er oavsett om du företräder ett företag eller om du är en småbarnsfamilj och önskar bilder på era barn och vardag - så är alla mina arbeten och kunder unika i sitt slag.


I skrivande stund sitter jag här med min bebis i knät - min fjärde bebis. Nyss var min första nyfödd - men det är snart tio år sen. Livets tempo och kaos. Vilken karusell - jag är så glad att jag får vara med på den här resan. Hur vill du minnas din karusell?


Är du företagare?


Förutom att fotografera så har jag ett öga för vad som fungerar på webben - alltså marknadsföringen. Även om ni inte tänker på er digitala närvaro som marknadsföring så kan jag lova att de allra flesta potentiella kunder söker upp er där innan de väljer att avsluta sin köpresa hos just er. Så om du önskar hjälp så kan jag kika på både er hemsida och hur er närvaro på sociala medier kan förbättras - en bra hemsida och snygg närvaro på sociala medier med bra bilder är väldigt bra reklam. Idag arbetar jag främst med bild - men inom kort kommer jag kunna erbjuda er både foto och film. Du får gärna höra av dig så bokar vi in en förutsättningslöst möte.


Varm hälsning

Malin Ehrling