Boka fotograf i Rättvik

GE DITT FÖRETAG DEN VISUELLA KRAFT DET FÖRTJÄNAR.


Tänker du att företagets visuella identitet inte är lika snygg som de jobb som ni levererar? Din expertis syns inte hela vägen ut och du hittar inte rätt kunder nu när många avslutar köpresan efter att kontakter online skapats. Du saknar professionella bilder på dig och ditt företag för att visa upp för kunden vem du och företaget är, låt mig fånga ögonblicken som definierar ditt företag. Som företagsfotograf med egen fotostudio i Dalarna ska du känna dig varmt välkommen att skapa dina unika bilder tillsammans med mig som fotograf. Jag skapar bilder som matchar ditt varumärke, som fotograf levererar jag inte bara bilder - jag fångar berättelser.


Varje bild är en investering i ditt varumärkes identitet och framgång. Låt mig ge liv åt din vision och skapa bilder som stärker ditt varumärkes digitala närvaro. Ge ditt företag den visuella kraft det förtjänar. Nu när du är medlem kommer du ha ett jämnt och aktuellt flöde in av snygga bilder både till ditt content men också till web och presentationer.


VAD INGÅR I TJÄNSTEN?

Föreställ dig att alltid ha bilder som är aktuella och stämmer med hur du, företaget och årstiden ser ut. Tänk om du faktiskt kunde boka fotograf löpande till ett bra pris. Tänker du att ett besök hos en fotograf framkallar ångest, är dyrt och svårt att få till? Du har testat att fotografera själv och även bett någon vän som är bra på det, men ändå känns det inte helt rätt? Nu kommer det att vara lättare än att få en tid hos frissan.


Lyssna nu här!


Mitt medlemskap för dig som är företagare, genom att prenumerera på min tjänst så får du inte bara din fotografering och bilder till ett rabatterat pris utan du får också ett konstant flöde av aktuella bilder in i ditt företag när du behöver det. Du som företagsmedlem betalar 599 kr/månad och slipper stress och idetorka, du får istället 1 timmes fotografering och tre grymma bilder varje kvartal. Har du behov av fler bilder vid något tillfälle så kan du självklart köpa till ytterligare bilder ur galleriet.


(Exempel på pris vid ett års medlemskap där du får fyra timmars fotografering samt 12 bilder är 7188 kr ex moms). Ordinarie pris är 7500 kr för en timme och 20 bilder. Du betalar alltså bara en fjärdedel av priset!


Passar bara dig med ett företag och som vill frigöra tid, underlätta marknadsföringen och ha en roligt fotografering (MED MIG) var tredje månad. Vi ses på min arbetsplats STUDIO TIO i RÄTTVIK, eller där du vill (då tillkommer eventuella avgifter enl överenskommelse).


PRIS FÖR MEDLEMSKAPET ÄR ENDAST 599KR/MÅNAD.


*Du måste boka din fotografering minst 2 månader innan utförandet för att garantera din önskan om tid. Medlemskapet kan avslutas när som helst men du måste vara medlem i minst tre månader för att få en timmes fotografering och tre bilder. Efter tre månader fylls tiden på igen osv… tiden kan ej sparas till nästkommande år. Alla priser är ex moms.