Framkalla dina bilder hos mig efter din fotografering


Minns du känslan när du var barn och satt och bläddrade i mammas jääätte gamla fotoalbum? Jag minns hur jag fantiserade om att jag var med där och då. Inte som barn till mina föräldrar utan som en bästa vän eller kanske en syster till min egen mamma. 


Mina föräldrar såg så coola ut och de verkar ha levt ett sånt spännande liv innan de blev föräldrar. Det var fint att se hur unga farmor och farfar en gång var. Tänk att farfar faktiskt haft hår! 


Att i stunden bra få vara där i fantasierna om hur det var eller att tillsammans titta och fråga om tiden som kändes som för så länge sen. Det är fina och varma minnen från min barndom.


Idag har du och jag nästan alla bilder på ett moln. Digitala kopior är ju toppen! När som helst kan vi kika och komma åt bilderna. När det kommer till känslan så blir den aldrig så som när jag var barn. Att få fysiskt känna och bläddra är en heeelt annan sak. Jag minns till och med lukten från albumet och hur det lät om sidorna när jag bläddrade. Det efter att de klistrats ihop efter att stått i bokhyllan länge utan att bli kikade i. 


Så jag vill uppmuntra dig till att våga framkalla bilderna så att ditt barn kan se sig själv hänga på väggen och känna sig som en del av familjen. Det som inte hängs på väggen kan sättas in i fina album eller beställas som fotobok. Detta kommer att skapa härliga minnen för ditt barn - när ni om några eller många år kan titta och bläddra i fysiska bilder som inte glömts bort i ett digitalt moln.


Jag erbjuder flera olika lösningar på print - så vad vill du helst ha? Digitala kopior, bilder som ni kan klistra in i ett fint album, en snygg tavelvägg eller kanske en fotobok?


Jag ser fram emot att få fota dig och din familj och se vilka lösningar som blir bäst för just DIG och din familj!


Varm hälsning