Anlita mig för ditt uppdrag


Malin Ehrling, född 1987

Fotograf - fotar företag & familjer


Bor tillsammans med maken Emil på en gård utanför Rättvik. Återhämtning får jag i skogen, i löparskorna eller på cykelsadeln - jag älskar tallar! Drömmer om en egen bastu och att ha egna frigående höns.


Kreativiteten har alltid funnits i mig och fick till slut vakna till liv efter en lång sömn. Vägen hit är inte mer rak än din. En dag var jag bara tvungen att följa min dröm - jag har alldeles för många ideer för att vara anställd. Frågar du mina närmaste skulle de beskriva mig som en typisk entreprenörs-person. 


Jag kan känna mig obekväm i vissa sociala sammanhang och jag jobbar ständigt med att bli bekväm i säljrollen. Jag utmanar mig själv och tvingar mig in i nätverk och på företagarfrukostar - annars trivs jag väldigt bra i mitt eget sällskap. Mina styrkor är effektivitet och att kunna hålla många bollar i luften. Förmodligen egenskaper jag alltid haft, men som mor till fyra och med eget företag så har dessa verkligen kommit till sin rätt! 


Att gå min egen väg innebär att jag ibland går vilse - men det är inte fel väg. Min långa, krokiga och alldeles egna väg tog mig från akademikerns skolbänk rakt in i förlossningssalen och ut i verkligheten. Jag stöter på fler hinder idag men att vara rädd är ingen del av livet längre - jag vågade och hoppade!


Idag fotograferar jag företag - där min tjänst en dag på jobbet blivit mycket populär. Mig ser du alltså on location i er verklighet, men jag kan också snabbt rigga upp en studio för att ta proffsiga profilbilder av personalen - människorna som jag älskar att fota. Att hjälpa företag förbättra sin digitala närvaro med bra bilder och på så sätt få fler kunder att slutföra sin köpresa.


Andra halvan fotograferar människor mitt i livet - familjer. Främst nyfödda och yngre barn. Porträtt från verkligheten eller mer stylade i studion. Jag älskar att fotografera barn för att de är så i nuet - ej medvetna om sig själv ännu som vi vuxna. Att spegla deras unika personlighet med bild är bland det roligaste jag vet! Reaktionen när jag levererar bilderna till föräldrarna på just deras barn efteråt är helt magiskt!


Även om jag gick vilse innan jag började hamna på just den här vägen så har jag alltid ledsagats av människor. Det är dom som inspirerar och vilken uppgift jag än har tagit mig an så är det där jag finner min kreativitet.


Varm hälsning, Malin