här börjar du - livets första år

när du inte vill glömma ett endaste ögonblick


INGÅR:

Gravidfotografering, nyföddfotografering, sjumånadersfotografering och ettårsfotografering. Alla bildfiler och en film från första året. Lån av kläder. 

Kostnad uppdelad på 12 månader:1500 KR/MÅNAD

01 / 17

VAD HÄNDER OM VI BLIR SJUKA?
Fotograferingen kommer att ske, vid sjukdom bokas tiden om till ett annat datum. Såklart gäller det även om ni har bokat en utomhusfotografering och det blir dåligt väder.


VILKA FOTOGRAFERINGAR INGÅR I hur du började?


Det ingår en gravidfotografering som berättar om livet innan, en nyföddfotografering som berättar om den första speciella tiden i livet med den nya familjemedlemmen, en sjumånadersfotografering som berättar om den lilla individen, som sitter upp och har börjat utveckla en liten personlighet, en ettårsfotografering då barnet går och har börjat utforska omvärlden. Går att få med smash the cake.

HUR LÅNG TID TAR FOTOGRAFERINGEN OCH VAR SKA VI GÖRA DEN?


Gravidfotograferingen och ettårsfotograferingen tar en timme ca och äger rum hemma hos er, i studion eller utomhus. Nyföddfotograferingen tar ca 2-4 timmar och äger rum hemma hos er eller i studion. Sjumånadersfotograferingen är en kortare fotografering på 20-30 minuter som äger rum hemma hos er, eller i studion.

HUR BETALAR VI?

Ni får en faktura varje månad att betala 1500kr, bokningsavgift 2000kr betalas vid bokning.

Vill du boka en fotografering av din nyfödda bebis - tänk på att boka två månader i förväg så jag kan planera in fotograferingen när din bebis är max 14 dagar gammal. Fotograferingen bokar vi preliminärt - så ordnar vi en bestämd tid när bebisen är född. Hur du och bebisen mår är det som är absolut viktigaste. Välj om du vill ha en "lifestyle" hemma hos er eller om ni vill ses i min fotostudio i Rättvik med en mer klassisk "newborn session".


Nyföddfotografering hemma hos er eller i fotostudion i Rättvik - dalarna.