Workation Tällberg hösten 2023


För kvinnliga kreatörer och entreprenörer


Det finns två viktiga faktorer för oss som är kreativa själar - att utvecklas och att få träffa nya människor! Den goda nyheten är att du nu kan boka din plats på workation tillsammans med fler som du som vill nätverka och utvecklas. Under två härliga dagar får du hjälp med det du är sämre på, samtidigt som du kan visa dina förmågor och sälja in dig och dina tjänster.


Var När Hur?


Välkommen till Dalarna och en underbar helg ihop med kreativa kvinnor! Vi ses fredagen på Green hotel i Tällberg, Dalarna. Vi njuter en välkomstmiddag och presenterar oss kort för varandra. Lördagen får vi äta och dricka gott hela dagen - vi arbetar och presenterar oss på djupet. Tid för rekreation finns för dig som gillar att bada i pool och bastu. Dalarnas bästa utsikt avnjuts också här - med milsvid utsikt över Siljan. Så varför inte ta en lång promenad med en annan deltagare och snacka företag? Söndag avnjuter vi frukost och säger hejdå - fyllda av nya idéer och med ett utbyggt nätverk. Varma i själen och glada i magen.


Vad ingår?


2 nätter i enkelrum

Fredag - välkomstmiddag

Lördag - Frukost, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, tvårättersmiddag

Söndag - Frukost


Möjlighet till bad i pool samt bastu.


Dessutom vacker dalamiljö och nya kontakter, och kanske kunder för livet!

Pris - 6,500kr inkl moms*


Först till kvarn, det är begränsat antal platser!


*När alla platser är fulltecknade kommer aktuellt körschema delges för att du bäst ska kunna presentera dig och ditt företag, alla får en egen tid för presentation. Som arrangör förbehåller jag mig rätten att med kort varsel ställa in om för få deltagare anmäler sig - eller vid sjukdom/allvarlig händelse. All dryck (alla dagar) och efterrätt till middagen på lördag köpes separat och ingår ej i biljettpris.

Har någon specialkost eller annan allergi? Frågor?