Integritetspolicy

GDPR innebär att jag följer dataskyddsförordningen. Du har rätt till skydd av dina personuppgifter det innebär att M.E ETC inte kommer att föra dina personuppgifter vidare.


Personuppgifter

Personuppgifter är den information som kan kopplas till en fysisk person. Exempel på det är ditt namn, mailadress, adress och telefonnummer. Även IP-adresser kan räknas som personuppgift om den kan kopplas till en fysisk person.


Kontaktformulär

När du använder kontaktformulär på denna webbplats kommer ditt namn, mailadress samt det du skriver in som fritext att samlas in, detta är nödvändigt för att jag ska kunna återkoppla till dig.


nedladdning av gratisprodukter

Jag sparar din mailadress för att kunna skicka dig gratisprodukten/freebies, din mailadress kommer även att användas för att du ska kunna ta emot nyheter och information från mig. Du samtycker när du anmäler för gratisprodukt.


När du skriver upp dig på min maillista

När du skriver upp dig på min maillista så sparar jag din mailadress och ditt namn för att kunna skicka tips, idéer och nyheter till dig.


Vid köp

När du köper en tjänst av mig så kommer jag samla in förnamn och efternamn, personnummer, adress, mailadress och telefonnummer. Jag behöver dessa uppgifter för att kunna leverera en produkt till dig samt för att kunna hantera min bokföring. Dina uppgifter kommer att sparas högst i 7 år enligt bokföringslagen eller så länge som du är kund hos mig. 


Cookies

M.E ETC använder cookies. En cookie är en liten textfil som sparas på din dator, surfplatta eller mobiltelefon när du besöker olika webbplatser för att förbättra din upplevelse. Dessa textfiler kan sedan läsas av webbplatserna och hjälpa till att identifiera dig när du återvänder, vilket ofta används för grundläggande funktioner och annat som förbättrar din användarupplevelse. Cookies innehåller ingen personlig information som går att spåras till dig utan informationen i textfilerna består av bokstäver och siffror.

Om du önskar att avstå från att cookies används så stängs det av i din webbläsares säkerhetsinställningar. Hur man gör det varierar beroende på vilken webbläsare du använder. Det innebär dock att webbplatsens funktionalitet begränsas.



Har du frågor?

Vid frågor kontakta mig på hej@malinehrling.se