anmälan är öppen

till årets härligaste mötesplats mellan kvinnliga företagare som vill synas och se bra ut!

Workation

hello sunnahed + bildbank

Midnattsstur i skogen och landa mjukt i yoga.

8 - 10 Maj 2024 rättvik

Anmäl dig till workation

8-10  maj 2024 Rättvik

Fyll i dina uppgifter för att boka din plats till vårens workation + bildbank


Max antal deltagare 6 personer


Anmälningsvillkor


I priset ingår boende 2 nätter + yoga, midnattstur i skogen, en föreläsning om varför och om hur du kan ta bättre bilder själv. dessutom en fotografering på en timme och en färdig bildbank med 60 bilder.


Maten tar du med dig själv alternativt bestämmer med de andra boende om ni vill planera ihop. Du får mer info om detta vid anmälan.Anmälan är bindande och vid förhinder kan du överlåta platsen till annan deltagare i samråd med Malin. Detta för att bokning av ladan sker i förväg för att garantera tillgänglighet. Efter anmälan får du en faktura med 10 dagars villkor.

DETTA kommer DU att uppleva


Två nätter i en unik miljö tillsammans med 5 andra inspirerande företagare som har samma mål som du, att växa sitt företag och snygga till det digitala skyltfönstret.


Välkommen till Hello Sunnanhed. En plats av fördjupning i en symfoni av oförstörd natur, arkitektur och design. Här är ni omringade av en unik plats som öppnar sinnen och idéer. 


Låt resan börja…


En yoga lärare väcker er med en mjuk start på torsdagen... tillsammans vaknar ni upp till en härlig dag att nätverka, jobba och få dina bilder tagna i.


En föreläsning - Jag pratar om mitt varför och om hur du hittar ditt. Jag lär ut expertknep där du får tips till hur du lätt tar egna snygga bilder när du kommer hem.


En midnattstur i skogen... upplev Rättviks skog. Under stjärnhimlen grillar vi korv och snackar om livet, dess utmaning och företagande.


En timmes fotografering och 60 bilder i en bildbank, värde 10 000kr. Du åker hem med en känsla av lättnad att vara mer i fas i ditt arbete, en bildbank som får din business att flyga, större nätverk och varm i hjärtat av upplevelsen.Platsen är unik i sitt slag och erbjuder umgänge, ensamtid i naturen, varma och kalla bad + bastu, fantastiskt natur. Ta en lång promenad, en löptur eller bara stanna i ladans härliga miljö och nätverka. Arbeta i lugn och ro och åk hem med ett företag som är påfyllt med energi och bilder. Sover gör du ihop med en annan deltagare. Därför är bara du som identifierar dig som kvinna välkommen denna gång. Platsen lämpar sig bra till brandingfotografering och du får bilder som tar ditt företag till nya nivåer. Till Rättvik kan du ta dig lätt med tåg och till ladan ordnas skjuts om du ej kommer i egen bil.
PRIS 8 000 KR ex moms
Frågor kan du maila till hej@malinehling.se


DAG 1


14.00 Incheck

16.00-18.00 Egen agenda

18.00 Middag DAG 2


08.00 Yoga

09.00 - 17.00 Egen agenda alt foto

18.00 Middag

19:00 Föreläsning

22:00 Skogen under stjärnornaDAG 3


08.00 Frukost 

09.00 Egen agenda alt foto

12.00 Utcheck 


Vad med denna workation ser du mest fram emot?


Jag ser verkligen fram emot att få lära känna dig och tillsammans skapa en magisk bildbank som tar din business ett steg längre.


Läs mer om ladan hello sunnahed


Varm hälsning

Malin